Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Speriaţi că ar putea retrograda, suporterii "U" Craiova au mers în Elveţia la sediul FIFA să protesteze

Speriaţi că ar putea retrograda, suporterii "U" Craiova au mers în Elveţia la sediul FIFA să protesteze

Speriaţi că ar putea retrograda, suporterii "U" Craiova au mers în Elveţia la sediul FIFA să protesteze
Sursa foto: fani u craiova
08 Mai 2009   •   20:29

Devotament ieşit din comun al unui grup de 14 suporteri ai Universităţii Craiova. Tinerii olteni au mers până la Zurich, în Elveţia, pentru a protesta în faţa sediului forului fotbalistic internaţional împotriva primăriei Craiovei şi a conducerii FRF. Acţiunile lor vin după ce au apărut zvonurile că "juveţii" ar putea să retrogradeze în Liga II deoarece nu îndeplinesc criteriile de licenţiere pentru sezonul viitor.
Fanii Craiovei au venit "înarmaţi" până în dinţi cu bannere împotriva Federaţiei lui Mircea Sandu şi a primarului municipiului Craiovei, Solomon.
"Nu putem sta cu mâinile în sân când echipei noastre i se întâmplă asemenea nedreptăţi. Am vrut să tragem un semnal de alarmă pentru toate neregulile din fotbalul românesc şi implicit pentru ceea ce i se întâmplă Universităţii. Vom merge până la capăt pentru a face dreptate în acest caz, nu ne vom opri aici", au precizat, potrivit Mediafax, cei 14 suporteri înainte de plecarea în Elveţia.
Patronul echipei-fanion a Băniei, Adrian Mititelu, împărtăşeşte temerile fanilor "alb-albaştri", şi spune că are informaţii certe că se încearcă pe orice cale retrogradarea Universităţii. Viorel Duru este principalul adversar al Craiovei, spune Mititelu, directorul compartimentului de licenţiere din cadrul FRF transmiţându-le membrilor staff-ului "Ştiinţei" că i-ar aştepta în Liga II. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, este şi el adus în discuţie de Mititelu, care precizează că "Naşul" l-ar ghida pe Duru pentru a face rău Craiovei.
"Nu pot să comentez zvonul respectiv. Cert e că procesul de licenţiere se află în desfăşurare, se află la comisia de primă instanţă. O decizie a acestei comisii se va lua până la data de 15 mai. Până atunci toate cluburile vor fi audiate şi se va da o hotărâre care poate fi apelată de cluburi în zece zile de la comunicare, adică până pe 25 mai, iar apelul se va judeca în perioada 26-31 mai, iar la 31 mai vom anunţa cluburile dacă au primit sau nu au primit licenţele, precum şi motivele pentru care nu au primit", a replicat Viorel Duru potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Adrian Mititelu FRF
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close