Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a învins cu 4-0 pe Viitorul Constanţa şi îşi consolidează primul loc în Liga I. Corona Braşov, la prima victorie

Steaua a învins cu 4-0 pe Viitorul Constanţa şi îşi consolidează primul loc în Liga I. Corona Braşov, la prima victorie

Steaua a învins cu 4-0 pe Viitorul Constanţa şi îşi consolidează primul loc în Liga I. Corona Braşov, la prima victorie
de M.T.    |    18 Oct 2013   •   22:26

Steaua a făcut o repetiţie reuşită înaintea meciului cu FC Basel din Liga Campionilor, câştigând cu 4-0 pe teren propriu în faţa celor de la Viitorul Constanţa, în etapa a 11-a din Liga I.

În urma acestui succes, roş-albaştrii îşi consolidează primul loc în clasament, actuala campioană având 25 de puncte, cu 6 mai multe decât Astra Giurgiu, următoarea clasată.

Soarta partidei din Ghencea s-a decis practic în primele 11 minute, perioadă în care Steaua s-a desprins la 2-0, prin golul lui Stanciu şi autogolul lui Puţanu.

Acelaşi Puţanu şi-a completat seara de coşmar în repriza a doua, când a trimis din nou mingea în propria poartă, pentru ca brazilianul Tatu să stabilească rezultatul final în minutul 85.

Într-un alt meci din etapa a 11 care a avut loc vineri, Corona Braşov a ruşit prima victorie în Liga I, impunându-se cu 2-1 pe teren propriu în faţa lui FC Vaslui.

Moldovenii, penalizaţi cu 8 puncte din cauza unor datorii, au ajuns astfel pe ultimul loc al clasamentului, poziţie pe care, înaintea partidei de astăzi, se afla chiar formaţia de sub Tâmpa.

Buş şi Brata au înscris golurile Coronei, în timp ce Antal a punctat pentru vasluieni în prelungirile primei reprize.

×
Subiecte în articol: steaua viitorul constanta FC Vaslui Liga I
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close