Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua l-a transferat pe tânărul internaţional Mihai Răduţ

Steaua l-a transferat pe tânărul internaţional Mihai Răduţ

Steaua l-a transferat pe tânărul internaţional Mihai Răduţ
17 Iun 2010   •   17:57

Echipa din Ghencea pare destinată schimbărilor drastice în această vară. După ce i-a transferat miercuri pe portarul Stanca şi pe mijlocaşul Păcurar, formaţia "roş-albastră" a anunţat joi şi aducerea tânărului de 20 de ani Mihai Răduţ, de la Internaţional Curtea de Argeş.
Răduţ s-a evidenţiat în ediţia trecută de campionat drept un jucător foarte promiţător, cu un psihic puternic. Acest lucru i-a adus de curând primele prezenţe în echipa naţională a României şi, acum, transferul la echipa patronată de Gigi Becali. Transferul lui Răduţ a fost deja anunţat de site-ul oficial al clubului, jucătorul urmând să se prezinte zilele acestea pentru primele antrenamente cu Steaua.
"Sunt fericit că am ajuns la Steaua. Pentru mine este un vis devenit realitate. Sunt stelist de mic şi acum că sunt aici în Ghencea îmi doresc să câştig titlul şi să fac fanii fericiţi. Abia aştept să vin la antrenamant şi să mă apuc de treabă. Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţă" a declarat Mihai Radut pentru steauafc.com.
Mihai Răduţ are 20 de ani şi a jucat în ultimul sezon la Internaţional Curtea de Argeş. Anul precedent Răduţ îl petrecuse la şcoala de fotbal a clubului portughez Sporting Lisabona.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close