Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Super duel în sferturile Cupei României. Dinamo va întâlni pe Rapid! Vezi programul complet (VIDEO)

Super duel în sferturile Cupei României. Dinamo va întâlni pe Rapid! Vezi programul complet (VIDEO)

Super duel în sferturile Cupei României. Dinamo va întâlni pe Rapid! Vezi programul complet (VIDEO)
Sursa foto: cupa romaniei
12 Mar 2009   •   12:53

Joi, la ora 13, a avut loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Extragerea, care a avut loc la Casa Fotbalului, a stabilit patru meciuri de mare interes, dintre care capul de afiş este, fără îndoială, derby-ul bucureştean Dinamo - Rapid.
Iată meciurile din această fază a competiţiei, în ordinea extragerii:
Unirea Urziceni - FC Vaslui
CFR Cluj - Pandurii Târgu-Jiu
FC Timişoara - Gloria Bistriţa
Dinamo - Rapid
Meciurile din sferturi se vor juca pe 15 aprilie, calificarea urmând să fie stabilită în urma disputării unei singure partide, care se va juca pe un teren neutru.
Oficialul rapidist Nicolae Manea a declarat, după aflarea adversarei din Cupă, că nu îl îngrijorează meciul cu Dinamo şi că e mai bine aşa decât dacă ar fi jucat cu o echipă care se închide şi ucide fotbalul:
"La nivelul acesta orice echipă era periculoasă. Va fi însă un derby. Ne vom lupta şi pentru Cupă şi pentru campionat. Pe noi ne interesează şi acest trofeu, mai ales că suntem destul de departe de titlu. Mîine mai avem şi un meci greu, la Cluj. Prefer Dinamo, decât o echipă care să se închidă. Dinamo e mai bine cotată şi e mai bine. Vom face tot ce ne stă în putinţă să ne calificăm", a încheiat Manea.
Nici dinamoviştii nu s-au lăsat mai prejos, iar atacantul Marius Niculae a văzut în tragerea la sorţi care i-a hărăzit lui Dinamo ca adversar pe Rapid drept un prilej de a înţepa cealaltă rivală, Steaua!
?Şi dacă am picat cu Rapid, ce? Un adversar foarte bun, pe care sper să-l învingem. Din acest motiv este şi frumoasă Cupa României. Eu aş fi vrut să picăm cu Steaua, dar ei mereu părăsesc această competiţie foarte devreme, aşa că sunt mulţumit şi cu Rapid?, a declarat Niculae pentru GspTV.
"Era bine dacă ne întâlneam cu Rapidul în finală sau în semifinală. Eu cred că nu am avut ghinion, avem un lot valoros şi nu ne facem probleme. Preferăm să jucăm cu o echipă puternică decât cu una mai mică, pe stadioane pline de noroaie unde nu putem să ne exprimăm.", a declarat şi acţionarul dinamovist Vasile Turcu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei fotbal FRF
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close