Antena 3 Sport Fotbal intern Ţintarul Ligii I va fi refăcut pentru introducerea cuplajelor pe Naţional Arena

Ţintarul Ligii I va fi refăcut pentru introducerea cuplajelor pe Naţional Arena

de Antena3.ro    |    09 Iul 2011   •   10:04
Ţintarul Ligii I va fi refăcut pentru introducerea cuplajelor pe Naţional Arena
Sursa foto: Foto: Intact Images

Deşi mai sunt mai puţin de două săptămâni până la startul noului sezon din Liga I, Comitetul executiv al FRF a decis ca ţintarul campionatului să fie refăcut pentru introducerea cuplajelor între echipele bucureştene, care se vor desfăşura pe Naţional Arena. Noua tragere la sorţi urmează să aibă loc săptămâna viitoare.

 
Da, vom avea un ţintar nou. Se va anula prima schemă şi se va face una nouă. Cuplajele vor aduce şi pentru televiziuni un rating foarte important. Direcţia de Competiţii din cadrul FRF lucrează la un nou regulament, care săptămâna viitoare va fi gata”, a declarat Mircea Sandu, preşedintele FRF adăugând că suma obţinută în urma vânzării biletelor pentru cuplaje se va împărţi egal între cluburile bucureştene. Conform unei prime estimări, fiecare echipă ar putea obţine 800.000-900.000 de euro.
 
Iniţial, FRF a anunţat într-un comunicat oficial că, „pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru şi de a readuce civilizaţia pe stadioanele din România”, meciuri din etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a şi a 32-a din Liga I să se dispute în cuplaj pe Naţional Arena. Pentru că în rundele respective era programată o singură dublă interbucureşteană, în etapa a 16-a (Rapid - Sportul şi Steaua - Dinamo), oficialii federaţiei au decis anularea ţintarului stabilit joi şi refacerea sa.
 
Mai mult decât atât, se vor schimba şi etapele în care urmează să aibă loc cuplajele, acestea desfăşurându-se în rundele 5, 10, 15, 20, 25 şi 30.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close