Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tricolorii joacă pentru Marian Cozma. Lucescu: Fără ultraşi la amicalul cu Ungaria!

Tricolorii joacă pentru Marian Cozma. Lucescu: Fără ultraşi la amicalul cu Ungaria!

Tricolorii joacă pentru Marian Cozma. Lucescu: Fără ultraşi la amicalul cu Ungaria!
09 Aug 2009   •   21:53

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a susţinut duminică o conferinţă de presă în care a discutat despre amicalul cu Ungaria, din 12 august, de la Budapesta. Lucescu a spus că testul cu Ungaria este unul util şi că este încrezător că meciul se va disputa sub semnul fair-play-ului.

?Ungaria este o echipă în creştere şi care este bine cotată în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial. Avem un joc în deplasare, consider că va fi unul util. Este o echipă puternică, cu mulţi jucători din străinătate. E un examen important înaintea meciului cu Franţa de la Paris?, a spus Lucescu.

El a mai spus că meciul nu este doar o partidă între două echipe naţionale, ci şi un meci în memoria lui Marian Cozma şi speră astfel ca incidentele de la partida Ujpest ? Steaua să nu se repete. ?Mă aştept ca partida să se desfăşoare într-un spirit deplin de fair-play, sper să nu se întâmple incidentele de la partida Ujpest-Steaua, pentru că jucăm pentru memoria lui Marian Cozma. Atitudinea unor ultraşi nu poate să caracterizeze un popor. Fără ultraşi cu Ungaria!?, a spus selecţionerul.

Meciul amical Ungaria - România, de pe stadionul Puskas Ferenc, va fi precedat de un ceremonial în memoria handbalistului român Marian Cozma.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu nationala Romaniei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close