Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tudela a semnat cu Steaua. Americanul va primi 5.000 de euro pe lună în Ghencea

Tudela a semnat cu Steaua. Americanul va primi 5.000 de euro pe lună în Ghencea

Tudela a semnat cu Steaua. Americanul va primi 5.000 de euro pe lună în Ghencea
Sursa foto: josh tudela
19 Ian 2010   •   17:49

Mijlocaşul Josh Tudela este al doilea transfer al Stelei în această perioadă de transferuri. După ce l-au înregimentat pe bulgarul Jelev, stelişii dau ca realizată şi venirea americanului care a jucat la Los Angeles Galaxy alături de David Beckham. Becali a confirmat că, deşi el nu şi-a pus încă semnătura pe contract, jucătorul va câştiga în Ghencea câte 5.000 de euro pe lună şi va sta la Steaua trei sezoane.
"Am înţeles că Stoichiţă are o impresie foarte bună de american la prima vedere. Am făcut deja contract cu el, pe trei ani. A semnat el, dar n-am semnat şi eu. Are 5.000 de euro pe lună şi la angajator e alb, n-am pus încă semnătură, când vine de acolo îmi zice Stoichiţă dacă punem ştampila sau nu", a declarat latifundiarul pentru Mediafax.
Decizia de a-l păstra pe Tudela la echipă a venit după ce antrenorul Mihai Stoichiţă l-a încercat pe american timp de aproape o săptămână în catonamentul Stelei din Antalya, Turcia.
Tudela nu va fi ultima achiziţie a Stelei în această iarnă, anticipează Becali, care spune că vor mai veni doi sau trei jucători în Ghencea.
"O să mai vină doi-trei jucători cu siguranţă, dar nu ne vom mai grăbi pentru că graba strică treaba şi strică şi banii. Avem timp până începe campionatul să facem transferurile. Nu mai vorbim de Ouon că dacă mai comentăm de el nu o să mai scadă două-trei sute de mii din preţ. Se monitorizează tot când e vorba de Becali", a continuat patronul Stelei.
Va reduce drastic cheltuielile cu Academia de copii şi juniori
"Dacă ai 20 de antrenori, ce faci cu ei? Eu nu ştiam câţi sunt. Eu am vrut să văd situaţia clubului. Consumăm la copii şi juniori o sută de mii de euro pe lună. Am zis că vom cheltui 50.000 pe lună. Cu o sută de mii întreţii un club de Liga I. Am zis să tăiem, sunt copii de cinci, şase ani. Nu ştiam, acum am aflat. Vor rămâne numai zece antrenori. Nu ai cum să cheltui cu echipa mare 400.000 şi cu juniorii încă 100.000. Nu mai vreau să dau banii ăştia să se distreze copiii în Ghencea. Când jucam eu fotbal erau grupe care adunau copii cu vârste diferite. Vom reduce la jumătate cheltuielile cu juniorii. Vom face selecţie pentru copii talentaţi, iar ceilalţi vor trebui să plătească. Cum e şi cu şcoala lui Hagi", a declarat Becali pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close