Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea a cerut arbitri străini pentru următoarele derby-uri şi CCA le va satisface dorinţa

Unirea a cerut arbitri străini pentru următoarele derby-uri şi CCA le va satisface dorinţa

Unirea a cerut arbitri străini pentru următoarele derby-uri şi CCA le va satisface dorinţa
Sursa foto: dan petrescu
07 Oct 2009   •   14:42

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a demarat căutările pentru două brigăzi de arbitri străini, care să arbitreze următoarele meciuri de campionat al campioanei Unirea Urziceni. Trupa lui Dan Petrescu va da piept cu FC Vaslui şi Universitatea Craiova, în etapele 10 şi 12, iar CCA a trimis cereri la şapte sau opt federaţii naţionale cereri pentru brigăzi de arbitri.
"Am primit cererea din partea clubului Unirea Urziceni şi am trimis deja la 7-8 federaţii doleanţa noastră. Acum aşteptăm", a declarat, pentru EVZ, Vasile Avram, preşedintele CCA.
Oficialii Unirii Urziceni au reclamat deseori calitatea arbitrajelor de la meciurile echipei proprii, uneori cu o vehemenţă surprinzătoare. Unele voci, printre care şi cea a antrenorului Dan Petrescu, spun chiar că Unirea nu ar fi putut câştiga campionatul în sezonul trecut dacă nu ar fi fost arbitri străini la toate derby-urile finalului de sezon.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close