Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vaslui - CFR Cluj 4-0, în derby-ul etapei a III-a din Liga I

Vaslui - CFR Cluj 4-0, în derby-ul etapei a III-a din Liga I

Vaslui - CFR Cluj 4-0, în derby-ul etapei a III-a din Liga I
Sursa foto: Foto: GSp.ro
06 Aug 2013   •   12:16

FC Vaslui a surclasat CFR Cluj cu scorul de 4-0 în ultima partidă din etapa a 3-a a Ligii I. Vasluienii, rămaşi fără antrenor după plecarea lui Ilie Stan, s-au impus graţie golurilor marcate de Piotr Celeban (4), Liviu Antal (6, 24) şi Caue (33) în prima repriză.

"A fost o seară perfectă, s-a văzut forţa grupului, s-a văzut că suntem mai buni. Îmi pare rău pentru domnul Ilie Stan, asta e soarta antrenorilor, sper să am o discuţie cu dânsul şi să lămurim lucrurile", a declarat Lucian Sânmărtean, jucătorul despre care presa a scris că ar fi avut un conflict cu antrenorul, motiv pentru care acesta din urmă ar fi părăsit echipa.

Cele două formaţii au terminat meciul în zece oameni, Temwanjera (Vaslui) şi Ogbu (CFR) fiind eliminaţi pentru fault dur la Obiora (67), respectiv lovitură cu cotul la Nuno Viveiros (77).

Pentru CFR Cluj aceasta a fost cea mai drastică înfrângere din ultimii şapte ani în campionat. Ultima dată când CFR Cluj a fost învinsă la o diferenţă de cel puţin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucureşti.

Totodată, CFR rămâne fără victorie în acest debut de sezon, după două egaluri cu noi-promovate şi eşecul de luni cu Vaslui.

Alte rezultate înregistrate în Liga I:
Universitatea Cluj     1 - 1     Ceahlaul Piatra-Neamt
Botosani     1 - 1     AFC Sageata Navodari
Corona Brasov     2 - 5     Astra Giurgiu
Petrolul Ploiesti     0 - 0     FC Brasov
Pandurii     2 - 1     Otelul Galati
ACS Poli Timisoara     2 - 1     Gaz Metan Medias
FC Viitorul Constanta     0 - 0     Dinamo Bucuresti


×
Subiecte în articol: FC Vaslui Liga I CFR Cluj
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close