Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vaslui renunţă la români în favoarea ?stranierilor?

Vaslui renunţă la români în favoarea ?stranierilor?

Vaslui renunţă la români în favoarea ?stranierilor?
Sursa foto: adrian porumboiu
15 Feb 2009   •   15:15

Adrian Porumoboiu, patronul echipei din Vaslui s-a simţit trădat de jucătorii săi în meciuri importante şi a hotărât să renunţe la români în favoarea unor jucători de import. În acest fel, formaţia moldoveană va fi compusă doar din fotbalişti străini.
Astfel, chiar dacă în tur, din formaţia de bază, circa jumătate era formată din jucători autohtoni, returul campionatul va aduce o schimbare majoră. Antrenoul Viorel Moldovan va renunţa la nume precum Buhuş, Aliuţă, Panait, Gheorghiu, Burdujan sau Munteanu, scire ProSport. Singurul care ar putea intra în formaţia de bază pentru retur este fundaşul central Gabriel Cânu.
?M-am păcălit în ultimii ani. Dumneavoastră ce aţi fi făcut în locul meu, dacă aţi fi cumpărat televizorul şi telecomanda era la altcineva? Vă spun eu că făceaţi la fel ca mine. Am luat în această perioadă numai jucători străini, pentru că cei de la noi nu prea mai prezintă încredere. Ne-am pârlit de câteva ori şi nu mai vrem să păţim la fel şi în viitor?, a declarat Adrian Porumboiu.
El a ţinut să precizeze că nu urmează exemplul ?ardelenilor? de la: ?Nu copiem pe nimeni. Am vrut să luăm şi jucători români de perspectivă, dar nu ne-am înţeles cu cluburile respective. Am făcut la Vaslui o echipă puternică. Acum, aştept returul ca să vedem cum se mişcă echipa. Am mare încredere în Viorel Moldovan şi în jucătorii pe care îi avem la ora asta în lot?. Vasluienii au investit în această iarnă peste trei milioane de euro în transferuri, schimbându-şi radical lotul de jucători.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close