Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vaslui şi Steaua s-au înţeles pentru un schimb între N'Doye - Rada şi Semedo

Vaslui şi Steaua s-au înţeles pentru un schimb între N'Doye - Rada şi Semedo

Vaslui şi Steaua s-au înţeles pentru un schimb între N'Doye - Rada şi Semedo
11 Dec 2008   •   19:44

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat joi, la GSpTV că Steaua îl va achiziţiona pe mijlocaşul Ousmane N'Doye de la FC Vaslui, la schimb cu Antonio Semedo şi Ionuţ Rada. Becali a declarat că s-a înţeles cu Adrian Porumboiu în privinţa schimbului, iar finanţatorul formaţiei FC Vaslui a confirmat că tranzacţia este în mare parte parafată. "Nu putem spune că l-am păcălit pe Becali, chiar dacă vom lua doi jucători, pentru că nici N'Doye nu este un fotbalist oarecare. Deocamdată, transferul nu este materializat, haideţi să vorbim mai multe după ce se semnează actele. Rada şi-a dat acordul să vină la Vaslui, cu Semedo încă nu am vorbit. N'Doye este de acord să meargă la Steaua, pentru că de mult şi-a dorit să joace la o echipă mare din Capitală", a spus Adrian Porumboiu pentru NewsIn.
Nici Gigi Becali nu consideră că s-a păcălit cu acest transfer, el plătind pentru achiziţionarea lui Semedo şi Ionuţ Rada 2.500.000 de euro. Dacă primul l-a dezamăgit, al doilea a fost adus la cererea lui Hagi şi în ultimul timp nu a mai evoluat la Steaua. "Se poate spune că îl cumpăr pe N'Doye cu două milioane jumătate de euro", a spus Becali. Totodată, acesta a dezvăluit că iniţial Porumboiu şi-ar fi dorit un schimb Rada şi Ochiroşii contra N'Doye, dar nu a fost de acord, explicând că nu îl dă pe mijlocaş nici pentru "toţi jucătorii".
Schimbul de jucători dintre Steaua şi FC Vaslui a fost confirmat şi de antrenorul grupării vasluiene, Viorel Moldovan: "Rada şi Semedo sunt doi jucători interesanţi, cu potenţial. Ştiam şi am fost de acord ca Rada şi Semedo să vină la Vaslui în schimbul lui N'Doye. Încă se poartă negocieri pentru transferul celor doi la Vaslui. Nu ştiu dacă Semedo şi Rada vor avea altă faţă la Vaslui, deocamdată trebuie să ajungem la un acord, trebuie să se pună semnăturile pe contracte".
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close