Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasluianul Costly ratează Cupa Mondială din cauza unei fracturi

Vasluianul Costly ratează Cupa Mondială din cauza unei fracturi

Vasluianul Costly ratează Cupa Mondială din cauza unei fracturi
Sursa foto: Carlo Costly
10 Mai 2010   •   09:44

Atacantul hondurian Carlo Costly va rata Cupa Mondială din Africa de Sud ca urmare a accidentării suferite în partida de joia trecută, cu CFR Cluj. Costly, jucător de bază în naţionala statului Honduras, a suferit o fractură la al cincilea metatarsian de la piciorul drept şi poate reveni pe teren în aproximativ şase săptămâni. Cum până la Cupa Mondială mai sunt doar patru săptămâni, Costly nu va mai fi chemat în Africa de Sud.
"După ce am făcut mai multe radiografii, am constatat că el are o fractură completă la al cincilea metatarsian. Costly nu merge la Cupa Mondială, recuperarea sa este de patru săptămâni. Mergem la Cupa Mondială şi toţi jucătorii trebuie să fie apţi sută la sută. Am discutat cu stafful tehnic şi cu Costly şi nu putem să-i dăm jucătorului speranţe false şi să-i spunem că se va recupera la timp", a precizat medicul echipei naţionale a Honduras, Oscar Benitez, transmite Mediafax.
Iniţial se credea că jucătorul a suferit doar o fisură, caz în care perioada de recuperarea ar fi fost suficient de mică pentru a putea fi convocat la Cupa Mondială. Totuşi, testele au arătat că situaţia nu este cum se spera.
"În România se credea, aşa cum şi noi credeam, că este doar o fisură, dar, după teste amănunţite, ne-am dat seama că este mai grav", a completat Benitez.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Liga I FC Vaslui
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close