Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vezi cum îţi poţi recupera banii pe biletele de la România-Argentina

Vezi cum îţi poţi recupera banii pe biletele de la România-Argentina

Vezi cum îţi poţi recupera banii pe biletele de la România-Argentina
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Aug 2011   •   10:39

Federaţia Română de Fotbal a anunţat pe site-ul său oficial modul în care suporterii îşi pot recupera banii pe biletele achiziţionate pentru meciul amical România-Argentina, care ar fi trebuit să aibă loc pe 10 august, la inaugurarea Naţional Arena.

Deşi preşedintele Mircea Sandu declarase că procedura nu îi va costa nimic pe fani, cei care doresc să-şi recupereze banii sunt nevoiţi să plătească din propriul buzunar rambursarea biletelor, cererile în acest sens urmând să fie făcute până pe data de 10 august pe adresa site-urilor de unde au fost achiziţionate (www.biletefotbalonline.ro , www.bilete.ro , www.myticket.ro , www.eventim.ro).

Suporterii care au cumpărat deja biletel la meciul România-Argentina au şi opţiunea de a le păstra şi de a le folosi la întâlnirea cu Franţa, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Procedura de rambursare a biletelor şi a plăţii aferente acestora

1. Solicitările de rambursare a biletelor achiziţionate la meciul România-Argentina se vor primi până la data de 10 August 2011, data poştei. Dupa aceasta dată, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luată în calcul, biletele nerambursate considerându-se automat bilete valabile la meciul inaugural al Naţional Arena România – Franţa din data de 6 Septembrie 2011, ora 21.30.

2. Cererile de rambursare a biletelor la meciul România – Argentina se vor face excusiv online prin completarea formularului special ce se va găsi pe fiecare din cele 4 site-uri; nu se vor accepta spre rambursare comenzi parţiale (exemplu: dacă achiziţia iniţială a fost de 2 bilete se vor putea rambursa numai 2 bilete); banii se vor returna în aceeaşi formă în care au fost plătiţi şi vor include biletele şi taxele plătite în momentul achiziţionării. Nu se va ţine cont de nicio solicitare de rambursare exprimată altfel decât prin completarea formularului de rambursare.

3. Rambursarea banilor plătiţi la achiziţionarea online a biletelor se va face într-un termen de maxim 20 de zile de la data returnării biletelor achiziţionate către site-ul de unde au fost cumpărate; biletele se vor rambursa pe cheltuiala expeditorului ŞI VOR TREBUI SĂ FIE ÎN ACEEAŞI STARE FIZICA ÎN CARE AU FOST LIVRATE; biletele care vor prezenta deteriorari fizice, vor avea înscrisuri (altele decât cele scris legal pe ele), codul de bare deteriorat, etc, NU SE VOR ACCEPTA LA RAMBURSARE.

4. Biletele se vor putea rambursa prin două metode: prin poşta/curier (livrare cu confirmare de primire) sau prin rambursarea fizică la sediul site-ului de unde au fost achiziţionate (adresele de rambursare sunt trecute pe fiecare site in parte). Ambele tipuri de rambursări se vor face exclusiv pe cheltuiala expeditorului. În ambele situaţii, returnarea contra-valorii biletelor rambursate (inclusiv a taxelor aferente achiziţiei) se va face în termen de maxim 20 de zile de la data rambursării efective a biletelor, în aceeaşi formă în care biletele au fost plătite!

5. Biletele care au fost rambursate deteriorate se vor analiza de către o comisie special constituită în data de 17 August 2011 (reprezentanţi ai ANPC, Poliţiei, FRF şi ai agentului economic de unde au fost achiziţionate), iar expeditorii acestora vor fi înştiinţaţi ulterior asupra deciziei luate.

×
Subiecte în articol: bilete meci amical FRF
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close