Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă: S-a calificat echipa care trebuia. Grecia a fost mai bună

Victor Piţurcă: S-a calificat echipa care trebuia. Grecia a fost mai bună

Victor Piţurcă: S-a calificat echipa care trebuia. Grecia a fost mai bună
de M.C.    |    19 Noi 2013   •   23:38
Selecţionerul Victor Piţurcă a spus la microfonul Antenei 3 că la Rio va ajunge echipa mai bună şi şi-a felicitat elevii pentru prestaţia din cele două manşe. 

"Probabil asta e diferenţa. Din păcate pentru noi Grecia a fost mai bună, în ambele jocuri, chiar dacă astăzi meciul s-a terminat nedecis.
Calificarea am pierdut-o la Atena. Primind trei goluri era foarte greu de surmontat acest rezultat. Dar nu imposibil. Dacă nu primeam acel gol de curtea şcolii, cred că era mai greu pentru greci, pe care trebuie să îi felicităm. Pentru noi a fost o experienţă, e o muncă de doi ani jumătate, cu o echipă aproape complet nouă" a spus Victor Piţurcă.

"S-a calificat echipa care trebuia, chiar dacă ne-au dat un gol din offside, chiar dacă ni s-a refuzat un penalty. Nu mi-am dorit Grecia la baraj, din considerente pe care le cunosc. Iată că am căzut cu o echipă nepotrivită pentru noi. Sper ca în preliminariile viitoare România să se califice" a mai spus selecţionerul.
 
Piţurcă a continuat spunând că nu ia în calcul varianta unei demisii.

"E acel grup care tot timpul au venit la stadion pentru a striga demisia cuiva, dar nu contează. Acum sunt prea supărat, prea nefericit să mă gândesc la aşa ceva. Mi-au plăcut toţi jucătorii mei, au luptat, le-am spus asta şi în vestiar. I-am felicitat, acum trebuie să se pregătească în continuare, să prindă echipa la club şi să lupte în continuare" a concluzionat selecţionerul echipei naţionale.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close