Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victorie sigură pentru CFR Cluj cu FC Vaslui, 3-0, iar Europa e încă un vis pentru moldoveni (VIDEO)

Victorie sigură pentru CFR Cluj cu FC Vaslui, 3-0, iar Europa e încă un vis pentru moldoveni (VIDEO)

Victorie sigură pentru CFR Cluj cu FC Vaslui, 3-0, iar Europa e încă un vis pentru moldoveni (VIDEO)
Sursa foto: Yssouf Kone
04 Apr 2009   •   17:55

Echipa antrenată de Viorel Moldovan a pierdut şansa de a urma pe o poziţie care asigură prezenţa într-o cupă europeană în sezonul care urmează după ce a pierdut partida cu campioana României, CFR Cluj. Gazdele au dat impresia de multă singuranţă şi au marcat în momente cheie ale jocului, la începutul meciului şi înainte ca Vasluienii să îşi lanseze asaltul final, tăindu-le avântul.
Doar patru jucători români au fost prezenţi pe teren la primul fluier al arbitrului, dintre care doar unul de la FC Vaslui. Stăncioiu, Panin şi Deac la gazde, în timp ce fostul jucător din generaţia de aur a echipei naţionale a României Viorel Moldovan nu a contat decât pe Gabriel Cânu. Şi, aşa cum era de aşteptat, nu românii au decis meciul unora dintre cele mai cosmopolite echipe din Liga 1. Aceasta este prima înfrângere pentru noul antrenor al oaspeţilor, Viorel Moldovan.
Clujenii au început foarte bine meciul, turnându-le plumb în ghete gazdelor cu un gol rapid, marcat de Alcantara în minutul 17. Jucătorul feroviar a reuşit să deschidă scorul după ce Emmanuel Culio a executat foarte bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă. Mingea a căzut la colţul lung, unde Alcantara a venit şi l-a bătut pe Kuciak cu o lovitură de cap cel puţin ciudată.

Din acel moment a fost mult mai greu pentru oaspeţi, care au dus lipsă de prospeţime şi nu au reuşit să pună în mare pericol poarta apărată de Eduard Stăncioiu. De altfel, până la pauză, pericolul a la ambele porţi nu a venit decând din faze fixe, dar jucătorii nu au putut să concretizeze ocaziile apărute.
Hugo Luz a ratat prima ocazie pentru FC Vaslui după pauză, atunci când a şutat pe lângă poarta lui Stăncioiu. Tot Yssouf Kone a fost, însă, cel care a marcat, în minutul 64, atunci când Culio a centrat din nou, Farkas şi
Cânu s-au invitat reciproc să o respingă şi Kone a zis "mulţumesc" şi a înscris după ce a driblat şi portarul.

Viorel Moldovan a încercat să îşi revitalizeze echipa, introducându-i în teren pe Gheorghiu, Burdujan şi Temwanjera, dar oaspeţii nu au reuşit să revină pe tabelă. Mai mult, tot clujenii au fost cei care au mai marcat o dată, prin Cristian Panin, în minutul 3 de prelungire al partidei, printr-o lovitură liberă de la 25 de metri, care a lovit mai întâi bara şi apoi a intrat în poartă. CFR s-a impus fără probleme, jucând eficient şi precis.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Vaslui Viorel Moldovan
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close