Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viitorul este aproape salvată de la retrogradare, după ce s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Dinamo

Viitorul este aproape salvată de la retrogradare, după ce s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Dinamo

Viitorul este aproape salvată de la retrogradare, după ce s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Dinamo
de M.T.    |    25 Mai 2013   •   00:01

La o săptămână după ce a obţinut o surprinzătoare victorie cu 5-2 în faţa deja campioanei Steaua, Viitorul Constanţa a recidivat şi s-a impus cu 3-2 în partida disputată pe stadionul din Ştefan cel Mare împotriva lui Dinamo.

În urma acestui rezultat, constănţenii sunt aproape salvaţi de la retrogradare, un rezultat de egalitate sau o înfrângere a Concordiei Chiajna în partida de duminică cu Pandurii pecetluind şi din punct de vedere matematic rămânerea în prima ligă a Viitorului.

Într-un meci disputat în faţa a doar 2.000 de spectatori, femei şi copii sub 14 ani, Dinamo fiind suspendată după incidentele de la derbyul cu Steaua, oaspeţii au deschis scorul în minutul 11, prin Lazăr.

Alb-roşii au egalat cinci minute mai târziu, când Dănciulescu a marcat cu o lovitură de cap în urma centrării lui Rus, apoi au trecut în avantaj în debutul părţii secunde, autorul golului fiind Marius Alexe.

Chiţu a restabilit egalitatea în minutul 62, pentru ca Bălaşa să aducă victoria constănţenilor în minutul 90, după ce o gafă a lui Bălgrădean.

Înfrângerea cu Viitorul reduce dramatic şansele dinamoviştilor de a se califica în viitoarea ediţie a cupelor europene, mai ales că FC Vaslui a câştigat cu 1-0 pe teren propriu în faţa celor de la Oţelul. Unicul gol a fost înscris de Antal, în finalul primei reprize.

Într-o altă partidă disputată vineri, la Mediaş, Gaz Metan şi Rapid au terminat la egalitate, scor 1-1. Herea i-a adus pe oaspeţi în avantaj, pentru ca ardelenii să egaleze cu un minut înainte d epauză prin Breeveld.

Joi s-a jucat primul meci din etapa a 33-a, FC Braşov câştigând cu 4-1 p teren propriu în faţa Gloriei Bistriţa.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close