Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Moldovan a mers la Craiova să negocieze direct cu Mititelu preluarea "Ştiinţei"

Viorel Moldovan a mers la Craiova să negocieze direct cu Mititelu preluarea "Ştiinţei"

Viorel Moldovan a mers la Craiova să negocieze direct cu Mititelu preluarea "Ştiinţei"
Sursa foto: viorel moldovan
04 Iun 2009   •   17:32

Universitatea Craiova şi-ar putea găsi antrenor mai repede decât s-ar fi putut gândi suporterii echipei. Fostul antrenor al Vasluiului, Viorel Moldovan, a merg joi la Craiova pentru a negocia direct cu patronul Adrian Mititelu termenii unul contract. Mititelu a confirmat discuţiile cu Moldovan pentru o colaborare care ar începe din sezonul viitor.
Moldovan este în acest moment liber de contract, după ce a acceptat plecarea de la FC Vaslui la propunerea patronului Adrian Porumboiu, pe 26 mai, potrivit Mediafax. Motivul plecării anunţat a fost crearea unui şoc la echipă, pentru a păstra şansele de calificare în Europa League. Coincidenţă sau nu, "U" Craiova joacă pentru locul în a doua competiţie europeană exact în faţa echipei pe care Moldovan a antrenat-o până săptămâna trecută, FC Vaslui.
"Da, Viorel Moldovan este una din persoanele cu care noi dorim să tratăm pentru sezonul viitor. Nu ar avea niciun sens să vină acum, pentru o etapă. Nu puteam să îl punem "principal" pe Jerry Gane. Nici nu are carnet de antrenor. Are atitudine de profesionist, e băiat bun, dar abia a terminat-o cu fotbalul acum un an. Să antrenezi la Craiova nu e aşa uşor. E o echipă grea!", a declarat Adrian Mititelu la GspTV.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close