Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Moldovan: ?Adevăratul test pentru mine este meciul cu Rapid?

Viorel Moldovan: ?Adevăratul test pentru mine este meciul cu Rapid?

Viorel Moldovan: ?Adevăratul test pentru mine este meciul cu Rapid?
16 Noi 2008   •   20:18

Tehnicianul formaţiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat că adevăratul test pentru el de când se află la conducerea tehnică a grupării vasluiene va fi meciul cu Rapid, din etapa etapa următoare.
?Astăzi şi mâine îi las pe băieţi să se bucure de victorie, iar de marţi ne conectăm pentru meciul din Giuleşti. Putem spune că acesta este adevăratul test pentru mine de când sunt la FC Vaslui. În meciul cu Rapid, jucătoii mei au prilejul să-şi măsoare puterile şi sunt convins că o să facă o partidă mare în Giuleşti?, a spus tehnicianul.
Moldovan s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi la partida cu Gloria Buzău, scor 3-0. ?Felicit jucătorii pentru maniera şi atitudinea cu care au abordat meciul, tratând cu seriozitate această partidă cu ultima clasată. Un meci foarte bun, dar am avut şi anumite greşeli pe care trebuie să le corectăm şi să le analizăm foarte bine. Importante pentru noi sunt cele trei puncte puse în joc, care ne agaţă de plutonul fruntaş uşor-uşor.?, aprecizat Moldovan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Moldovan FC Vaslui FC Rapid
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close