Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zi jenantă pentru români în amicalele din Antalya. CFR Cluj - Dinamo Zagreb 0-4

Zi jenantă pentru români în amicalele din Antalya. CFR Cluj - Dinamo Zagreb 0-4

Zi jenantă pentru români în amicalele din Antalya. CFR Cluj - Dinamo Zagreb 0-4
Sursa foto: gabi muresan
04 Feb 2010   •   21:39

CFR Cluj, FC Timişoara şi FC Vaslui au pierdut toate meciurile amicale disputate joi la baza de antrenament de la Antalya, Turcia, clujenii fiind chiar umiliţi de croaţii de la Dinamo Zagreb. Singura echipă care a reuşit un rezultat onorabil este Dinamo, care s-a impus în faţa celor de la Cernomoreţ Burgas cu scorul de 2-0.
CFR Cluj - Dinamo Zagreb 0-4
Campioana României din urmă cu un an, CFR Cluj, a început într-o manieră de coşmar pregătirea de iarnă, pierzând la scor primul meci amical disputat în Turcia, cu Dinamo Zagreb. Croaţii, care au umilit pe teren şi FC Timişoara în acest sezon de Europa League, în Banat, pentru a pierde apoi pe teren la "masa verde", au învins CFR Cluj cu scorul de 4-0. Echipa lui Andrea Mandorlini nu a opus nici o rezistenţă şi a fost călcată în picioare de croaţi, care au înscris o dată în prima repriză, din penalty, şi de trei ori în actul secund.
Au evoluat: Stăncioiu - Panin, Edimar, Alcantara, Cadu - Mureşan, E. Dică, Culio, N. Dică - Deac, Traore. În partea a doua au evoluat: Nuno Claro - Tony, Kanyuka, Alcantara, Edimar - Dani, Mureşan, Culio, Peralta - Bud, Traore, potrivit Mediafax.
FC Timişoara - Spartak Moscova
Timişoara a încasat patru goluri de la Spartak Moscova în meciul amical de miercuri. Ruşii s-au impus cu 4-2, iar Timişoara ajunge la al doilea eşec consecutiv în această perioadă de pregătire. Pentru bănăţeni au marcat Dare Nibombe în minutul 53 şi Cristian Mejia în minutul 67.
Ioan Sabău i-a trimis în teren pe jucătorii: Pantilimon, Bonfim, Nibombe, Brezinsky, Sepsi, Chiacu, Alexa, Bourceanu, Goga, Vazquez şi Mejia. Pe parcursul meciului au mai intrat Mansour, Mera, Scutaru, Supici, Chiţu, Claudiu Ionescu şi Dobriceanu.
FC Vaslui - FK Teplice 0-1
Nici FC Vaslui nu a reuşit o victorie, cehii de la FK Teplice învingându-i pe moldoveni cu 1-0. Marius Lăcătuş a trimis în teren o echipă cu multe improvizaţii, încercându-i pe Milanov, Papp, Zubar sau Dolezaj.
Primul "unsprezece" trimis în teren de Lăcătuş a fost: Kuciak - Milanov, Papp, Zubar, Hugo Luz - Burdujan, Sânmărtean, Zmeu, Gerlem - Wesley, Temwanjera. Au mai evoluat: Hăisan, Milisavljevici, Gheorghiu, Farcas, R. Costin, Pavlovici, Delgado.
Dinamo - Cernomoreţ Burgas
"Câinii" s-au revanşat pentru înfrângerea din partida cu Slaven Belupo şi au trecut de bulgarii de la Cernomoreţ. Golurile echipei lui Cornel Ţălnar au fost înscrise de Andrei Cristea şi Djakaridja Kone. Cornel Ţălnar i-a trimis în teren pe următorii jucători:
Dolha - Molinero, Goian, Moţi, Pulhac - Mărgăritescu - Torje, Ad. Cristea, Boştină - Marius Niculae, Andrei Cristea
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Timisoara FC Vaslui
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close