Antena 3 CNN Sport Hugo Millan, un motociclist de 14 ani, a murit după un cumplit accident într-o cursă la European Talent Cup

Hugo Millan, un motociclist de 14 ani, a murit după un cumplit accident într-o cursă la European Talent Cup

Hugo Millan, un motociclist de 14 ani a murit, astăzi, după un accident grav de la o cursă din cadrul European Talent Cup.

Hugo Millan, un motociclist de 14 ani, a murit după un cumplit accident într-o cursă la European Talent Cup
Sursa foto: autosport.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iul 2021   •   23:58

Hugo Millan mai avea de parcurs 13 tururi, când a căzut la virajul 5 și a încercat să iasă de pe pistă, însă a fost lovit de o altă motocicletă condusă de polonezul Leon Pawelec, conform Dailymail.

După incident, cursa a fost oprită cu steagul roșu, iar medicii au preluat băiatul, care, a fost transportat cu elicopterul la un spital din Zaragoza, unde medicii au făcut tot posibilul, însă, viața acestuia nu a mai putut fi salvată.

"Suntem profund întristaţi să anunţăm că Hugo Millan a decedat din cauza rănilor suferite după un accident în cursa HETC.Transmitem toată dragostea şi sprijinul nostru familiei, echipei şi celor dragi. Ne va fi dor de tine, Hugo", se arată într-un comunicat emis de organizatori.

Decesul băiatului a stârnit un val de emoții pe rețelele de socializare.

Marc Marquez, unul dintre cei mai mari piloţi din acest sport, campionul mondial de MotoGP, și-a exprimat condoleanțele printr-un mesaj pe Twitter: "RIP Hugo Millan. Condoleanţele mele sincere familiei, prietenilor şi echipei sale", a scris acesta.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Hugo Millan - Oficial (@hugo_millan_oficial)

Tânărul Millan era unul dintre cei mai promițători piloți din Spania, care aspira la participarea la MotoGP.

Băiatul ocupa locul al doilea în European Talent Cup, după ce a obţinut alte patru podiumuri şi două pole position-uri în acest sezon.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close