Antena 3 CNN Sport În plină pandemie, lucrările la cele trei stadioane din Bucureşti decurg în ritm alert - VIDEO

În plină pandemie, lucrările la cele trei stadioane din Bucureşti decurg în ritm alert - VIDEO

În plină pandemie, lucrările la cele trei stadioane din Bucureşti pentru EURO decurg în ritm alert. Ministrul Tineretului şi Sportului, a mers ieri în vizită la Arenele Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf. La stadionul Stelei a început montarea tabelei şi se lucrează la instalaţia de nocturnă. Se aşteaptă o finalizare a Arenei în această vară.

În plină pandemie, lucrările la cele trei stadioane din Bucureşti decurg în ritm alert - VIDEO
Sursa foto: IonutStroe/Facebook
29 Apr 2020   •   15:05

Lucrările la stadionul Giuleşti sunt întârziate faţă de celelalte două proiecte, dar se aşteaptă o recuperare a decalajului, în următoarele luni.

''În trei-patru luni de zile maxim vom fi cu construcţiile la acelaşi stadiu în care ne aflăm acum cu Ghencea'', a spus ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

În plină pandemie, lucrările la cele trei stadioane din Bucureşti decurg în ritm alert

EURO 2020 a fost decalat de UEFA pentru vara anului viitor, iar la Bucureşti vor fi găzduite patru meciuri la turneul final.

''Am inspectat ieri șantierele arenelor pentru Euro 2020: Steaua, Giulești și Arcul de Triumf.

Se lucrează pe toate stadioanele. Toate trei vor fi gata anul acesta, partea bună este că odată cu amânarea Euro 2020 pentru la anul, nu vom mai avea presiunea montării gazonului pe care trebuia să o facem până în luna iunie.

Se lucrează în ritm susținut, nu există niciun fel de sincopă în a efectua lucrările angajate.

Avem motive să ne mândrim cu aceste arene, este o investiție pe termen lung, cu enorm de multe beneficii'', a scris minstrul Stoe pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: pandemie stadioane ionut stroe
Parteneri
Horoscop 1 octombrie 2023. Gemenii primesc bani
x close