Antena 3 CNN Sport Larisa Iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs

Larisa Iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs

Gimnasta română Larisa Iordache are șanse mari să se califice în finala probei de la bârnă, după ce a fost notată cu 14.133 în calificările de duminică, de la Ariake Gymnastics Center. Iordache s-a accidentat ușor la gleză, după aterizare.

Larisa Iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Iul 2021   •   11:18

Larisa Iordache a evoluat în prima subdiviziune a concursului și a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilean.

După câteva minute, de la ceea ce a părut că ar fi o agravare a accidentării sale la gleznă, Larisa Iordache a părut că și-a revenit, în urma intervenției echipajului medical.

La momentul redactării acestei știri, Larisa Iordache ocupa locul 3 în clasamentul provizoriu, având șanse mari să rămână clasată în primele 8 concurente până la finalul calificărilor, clasamentul final urmând a fi stabilit oficial în jurul orei 16.00, ora României.

Larisa Iordache participă doar în concursul de la bârnă, ea resimțind dureri la gleznă, motiv pentru care a decis să se retragă din celelalte probe.

În competiția de gimnastică mai evoluează pentru România și Maria Larisa Holbură, care a fost notată cu 12.700 la bârnă, 12.200 la sol și 13.166 la sărituri, urmând să evolueze și la paralele.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Larisa Iordache
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close