Antena 3 Sport Larisa Iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs

Larisa Iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs

de Gabriel Dano    |    25 Iul 2021   •   11:18
Larisa Iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs
Sursa foto: Hepta

Gimnasta română Larisa Iordache are șanse mari să se califice în finala probei de la bârnă, după ce a fost notată cu 14.133 în calificările de duminică, de la Ariake Gymnastics Center. Iordache s-a accidentat ușor la gleză, după aterizare.

Larisa Iordache a evoluat în prima subdiviziune a concursului și a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilean.

După câteva minute, de la ceea ce a părut că ar fi o agravare a accidentării sale la gleznă, Larisa Iordache a părut că și-a revenit, în urma intervenției echipajului medical.

La momentul redactării acestei știri, Larisa Iordache ocupa locul 3 în clasamentul provizoriu, având șanse mari să rămână clasată în primele 8 concurente până la finalul calificărilor, clasamentul final urmând a fi stabilit oficial în jurul orei 16.00, ora României.

Larisa Iordache participă doar în concursul de la bârnă, ea resimțind dureri la gleznă, motiv pentru care a decis să se retragă din celelalte probe.

În competiția de gimnastică mai evoluează pentru România și Maria Larisa Holbură, care a fost notată cu 12.700 la bârnă, 12.200 la sol și 13.166 la sărituri, urmând să evolueze și la paralele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close