Antena 3 Sport Larisa Iordache, mesaj emoţionant după retragerea din finala la bârnă: "Durerea la gleznă e peste limita mea de suportabilitate ca om"

Larisa Iordache, mesaj emoţionant după retragerea din finala la bârnă: "Durerea la gleznă e peste limita mea de suportabilitate ca om"

de Georgiana Adam    |    03 Aug 2021   •   11:52
Larisa Iordache, mesaj emoţionant după retragerea din finala la bârnă: "Durerea la gleznă e peste limita mea de suportabilitate ca om"
Sursa foto: Hepta

Larisa Iordache a transmis un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, marţi, după ce a anunţat că nu poate concura în finala de la bârnă din cauza accidentării de la gleznă.

"Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci. 

Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit... durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. 

Larisa Iordache: "Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi"

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine şi pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine şi nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea... Însă știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu... pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul.

Însă drumul nu se oprește aici cu această șansă nefructificată. 

Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic. 

Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc, pentru că indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am făcut. Și pentru că au pornit cu mine pe drumul acesta, chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi.

Larisa Iordache: "Drumul nu se oprește aici, cu această șansă nefructificată"

Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat", a scris gimnasta, marţi, pe pagina de Facebook.

Larisa Iordache nu va participa la finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close