Antena 3 CNN Sport Ultimele informații despre starea de sănătate a Larisei Iordache. Sportiva a ajuns la spital după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Ultimele informații despre starea de sănătate a Larisei Iordache. Sportiva a ajuns la spital după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Larisa Iordache a ajuns la spital după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza unei infecții renale.

Ultimele informații despre starea de sănătate a Larisei Iordache. Sportiva a ajuns la spital după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Sursa foto: Hepta
de Violeta Moroianu    |    22 Apr 2021   •   14:58

Sportiva a declarat pentru Antena 3 că este internată în spital și a recunoscut că a concurat cu o criză renală în momentul în care a reușit să obțină calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cristi Moldovan, unul dintre antrenorii Larisei, a povestit că a vizitat-o la spital astăzi și că sunt șanse chiar mâine ca sportiva să fie externată. 

Rămâne de văzut, în acest moment, dacă starea de sănătate îi va permite sportivei să concureze în finalele de individual compus sau în cele de la bârnă și sol unde este calificată.

Cu un total de 54.698 puncte, gimnasta Larisa Iordache a ocupat locul 4 în calificări, după trei rusoaice, şi a obținut miercuri calificarea la Tokyo.

Calificarea gimnastei a fost confirmată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

„Larisa, antrenata de Lăcrămioara si Cristian Moldovan, a terminat pe locul 3 competiția de calificare individuala, după doua rusoaice. Ea a primit 13.466 la bârna, 13.400 la sol, 14.366 la sărituri si 13.466 la paralele.

Va fi a doua ediție de Jocuri pentru Larisa după Londra 2012 unde a luat bronz cu echipa. Cât de lunga a fost aceasta așteptare pentru Team România. Bine ai venit, Larisa!", anunță COSR pe Facebook.

Conform regulamentului, la Jocurile Olimpice de la Tokyo ajung sportivele clasate pe primele două locuri în calificări la individual-compus, care nu au obținut anterior ”biletele” la Olimpiadă.

România mai are doi gimnaști calificați anterior la Jocurile Olimpice: Marian Drăgulescu şi Maria Holbură.

×
Subiecte în articol: Larisa Iordache
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close