Antena 3 CNN Sport Off Sport Bâte, picioare şi sticle în cap la un meci din campionatul judeţean Vaslui (VIDEO)

Bâte, picioare şi sticle în cap la un meci din campionatul judeţean Vaslui (VIDEO)

Bâte, picioare şi sticle în cap la un meci din campionatul judeţean Vaslui (VIDEO)
Sursa foto: bataie
20 Apr 2010   •   18:43

Partida dintre Spicul Duda Epureni şi Olimpia Stănileşti, contând în Campionatul Judeţean de Fotbal Vaslui, s-a încheiat înainte de termen, după ce jucătorii celor două echipe au început o bătaie generală. Pumnii, sticlele şi bâtele au zburat în toate direcţiie, iar partida a fost întreruptă.
Era minutul 60 şi 2-1 pentru gazdele din Epureni, când arbitrul a eliminat câte un jucător din fiecare echipă pentru lovire. Tensiunea creată a dus repede la o bătaie între jucătorii celor două echipe. Evenimentele au degenerat complet, însă, atunci când suporterii au intrat pe teren să îşi apere favoriţii de la Spicul Duda. Sticlele, bâtele şi tot ce le-a încăput pe mână suporterilor gazdelor i-au lovit dur pe jucătorii Olimpiei. Din nefericiere, poliţistul care trebuia să asiste la meci nu a putut fi găsit. Rezultatul: un jucător de la Olimpia a fost transportat la spital, în timp ce alţii au fost îngrijiţi pe marginea terenului.
"Am invitat ambele echipe miercuri la Comisia de Disciplinã. O să culegem toate informaţiile pentru a nu lua o decizie pripitã. Sã vedem cine e vinovat. Se poate ajuge pânã la excluderea echipei gazdã din campionat", a declarat Mircea Stănişteanu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, potrivit Libertatea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bătaie fotbal violenta
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close