Antena 3 CNN Sport Off Sport Bute s-a întors în ţară, după înfrângerea în faţa lui Froch

Bute s-a întors în ţară, după înfrângerea în faţa lui Froch

Bute s-a întors în ţară, după înfrângerea în faţa lui Froch
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    28 Mai 2012   •   17:02

Pugilistul Lucian Bute a revenit în ţară, luni, după înfrângerea pe care a suferit-o sâmbătă noaptea în Anglia, în faţa lui Carl Froch. În jurul după-amiezei, Bute a asosit pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală.

"După cum v-am obişnuit în ultimii patru ani să mă întorc cu centura acasă, din nefericire de această dată nu mai sunt cu ea, după cum bine ştiţi, s-a întâmplat sâmbătă seara, am pierdut-o. Îmi pare foarte rău, dar asta e. E un meci de box, din care unul trebuie să piardă şi unul să câştige. (...) Cred eu că am pierdut o luptă, nu un război. Am puterea şi tăria de caracter să revin", a spus Bute, la revenirea în ţară, pe Aerportul Henri Coandă.

Pe 27 mai, pugilistul Bute a suferit prima înfrângere din cariera profesionistă şi a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie, după ce britanicul Carl Froch, supranumit Cobra, l-a învins prin KO tehnic în runda a cincea.

Froch l-a făcut KO pe pugilistul Bute, supranumit chiar Mister KO, pentru că şi-a învins mulţi adversari punându-i la podea. Înainte de meciul de sâmbătă, Lucian Bute părea invincibil, după ce a câştigat toate cele 30 de meciuri pe care le-a jucat înainte.

Bute, în vârstă de 32 ani, are 30 de victorii la profesionişti (24 prin KO) şi un eşec, în timp ce Froch (34 ani), fost campion mondial WBC la supermijlocie, are 29 victorii (20 prin KO) şi două înfrângeri.



×
Subiecte în articol: Lucian Bute Carl Froch meci infrangere
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close