x close

Care a fost reacţia lui Gică Popescu la decizia de CONDAMNARE primită astăzi

de L.D.    |    12 Noi 2012   •   17:32
Care a fost reacţia lui Gică Popescu la decizia de CONDAMNARE primită astăzi Foto: Mediafax

Gică Popescu a comentat astăzi decizia de condamnare la 3 ani de închisoare cu executare pe care a primit-o în dosarul transferurilor de fotbaliști.

Acesta a susținut că este nevinovat și a afirmat că speră că la recurs decizia va fi schimbată.

"Acest proces mi-a făcut foarte mult rău, dar sper să se termine cu bine. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat exact. Nutrim speranţa că lucrurile se vor îndrepta la recurs. Este greu de acceptat o astfel de decizie atunci când te ştii nevinovat. Este foarte greu de şters cu buretele tot ce s-a întâmplat în anii de când a început procesul, dar asta este, respectăm decizia, dar sperăm că lucrurile se vor îndrepta. Mi-e greu să spun acum dacă aş fi făcut sau nu ceea ce am făcut în trecut, dar mi le asum, indiferent dacă sunt bune sau rele. Am muncit o viaţă întreagă şi m-am ţinut departe de astfel de lucruri pentru a fi un exemplu. Eu şi Cel de sus ştim ce s-a întâmplat, eu mă simt curat, dar instanţele decid", scrie Mediafax.

În acelaşi dosar, Mihai Stoica a fost condamnat la 4 ani de închisoare, Jean Pădureanu la 3 ani de închisoare, Cristi Borcea la 7 ani de închisoare, George Copos la 5 ani de închisoare, Victor Becali la 7 ani de închisoare şi Gigi Neţoiu la 3 ani de închisoare.

Citeşte mai multe despre:

Gica Popescu inchisoare Dosarul Transferurilor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati