Antena 3 CNN Sport Off Sport Cătălin Tolontan: Stadionul din care câștigă doar unii. Câți bani pierde Primăria Capitalei

Cătălin Tolontan: Stadionul din care câștigă doar unii. Câți bani pierde Primăria Capitalei

Cătălin Tolontan: Stadionul din care câștigă doar unii. Câți bani pierde Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2017   •   11:05

”Până când Primăria Capitaiei va impune procent din încasări, evenimentele de pe Stadionul Național vor fi, de fapt, subvenționate de contribuabili”, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan, pe tolo.ro, în ajunul meciului dintre FCSB și Sporting.

Tolontan arată că, cu 50.000 de oameni în tribună, Steaua va încasa 750.000 de euro. Din acești bani, doar 28.000 de euro revin Primăriei Capitalei.

”De 6 ani de zile, Primăria Capitalei nu înțelege că pierde bani din cauză că nu vrea să facă un contract cu ”minim garantat plus procent din vânzări”. Deși inițial s-ar opune, la o analiză pe termen lung cluburile chiriașe pe Național Arena ar realiza că e o soluție win-win. Calculele sunt la îndemână.

În afară de chirie, Steaua adaugă și alte cheltuieli, jandarmerie, stewarzi, asistență medicală, ajungând la aproximativ 50.000 de euro costuri totale pentru un eveniment precum FCSB – Sporting.

Rămâne cu 700.000 de euro, dar au fost meciuri când a scos un profit de peste 1 milion sau chiar 2 milioane de euro, așa cum s-a întâmplat la partida cu Chelsea din martie 2013”, scrie Cătălin Tolontan.

Citește continuarea pe www.tolo.ro.

×
Subiecte în articol: Catalin Tolontan stadion Arena Nationala
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close