Antena 3 CNN Sport Off Sport Cristian Săpunaru riscă să ajungă la puşcărie. Este acuzat de vătămare corporală în Portugalia

Cristian Săpunaru riscă să ajungă la puşcărie. Este acuzat de vătămare corporală în Portugalia

Cristian Săpunaru riscă să ajungă la puşcărie. Este acuzat de vătămare corporală în Portugalia
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Oct 2011   •   23:13

Unul dintre cei mai buni fotbalişti români riscă să ajungă la puşcărie, in Portugalia! Cristian Săpunaru este acuzat de vătămare corporală, după o încăierare pe stadion.

Fundaşul Naţionalei României şi alţi patru coechipieri de la Porto s-au luat la bătaie pe stadionul Da Luz. Meciul din afara arenei i-a adus atunci o suspendare de patru etape, iar acum îi poate asigura un transfer după gratii.

Încăierarea care l-ar putea trimite după gratii pe Cristian Săpunaru a avut loc acum doi ani. FC Porto pierdea atunci partida cu Benfica, scor 0-1, dar meciul a continuat în tunelul de acces la vestiare. Săpunaru, Hulk şi alţi coechipieri s-au încăierat cu câţiva agenţi de securitate.

Săpunaru şi-ar fi ieşit din fire, spune fostul său impresar. Ceva neobişnuit pentru un jucător care nu ar mai fi creat până atunci probleme.

Ministerul Public portughez susţine că cei cinci jucători implicaţi în incident i-au agresat pe agenţii Ricardo Silva şi Sandro Correia, acţionând în "formă deliberată, dorind şi reuşind să-i molesteze fizic pe cei doi". Lipsa antecedentelor penale a fost argumentul cu care procuratura a cerut pentru fotbalistul român o pedeapsă mai mică de 5 ani.

Până la această oră, Cristian Săpunaru nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Dacă va fi găsit vinovat, fotbalistul riscă până la cinci ani de închisoare. Fundaşul român a fost cumpărat de Porto, în 2008, de la Rapid, pentru 5 milioane de euro.

 


×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close