Antena 3 CNN Sport Off Sport Halep, prima reacție după calificarea în sferturile de la Toronto: ”Am vrut doar să fiu puţin mai agresivă, să domin meciul”

Halep, prima reacție după calificarea în sferturile de la Toronto: ”Am vrut doar să fiu puţin mai agresivă, să domin meciul”

Halep, prima reacție după calificarea în sferturile de la Toronto: ”Am vrut doar să fiu puţin mai agresivă, să domin meciul”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
11 Aug 2017   •   08:31

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat uşor în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari, după ce a dispus de Barbora Strycova (Cehia), cu 6-1, 6-0.

Halep (25 ani), a doua favorită a competiţiei şi deţinătoarea titlului la Rogers Cup (anul trecut, la Montreal), a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a câştiga meciul cu Strycova (31 ani, 26 WTA).

Potrivit DC News, Halep a oferit o primă declarație după calificarea în sferturi.

"Meciul de ieri mi-a adus multă încredere, iar azi am vrut doar să fiu puţin mai agresivă, să domin meciul. Am încercat totul şi mi-a ieşit destul de bine. Sunt cu adevărat fericită că pot juca din nou în sferturi aici", a spus Simona Halep, la finalul întâlnirii cu Strycova.

În faza următoare, Halep o va întâlni pe Caroline Garcia, din Franţa. 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close