Antena 3 CNN Sport Off Sport S-a inaugurat Naţional Arena. Vezi aici cum arată cel mai mare stadion din ţară

S-a inaugurat Naţional Arena. Vezi aici cum arată cel mai mare stadion din ţară

S-a inaugurat Naţional Arena. Vezi aici cum arată cel mai mare stadion din ţară
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Aug 2011   •   16:58
Arena Naţională este deschisă publicului de la ora 17:00, până după miezul nopţii. Iubitorii sportului pot vedea cum arată cel mai mare şi modern stadion din ţară.

Autorităţile estimează că mii de oamerni vor vizita arena naţională în această noapte. Inaugurarea oficială va avea loc la meciul România – Franţa, din 6 septembrie.

Aici, în 2012, se va juca Finala UEFA - Europa League. Cel mai mare eveniment sportiv găzduit, în ultimii 20 de ani, de România. UEFA a pregătit deja clipul care ne prezintă arena. Una care ne face intrarea în lumea bună.

Stadionul poate fi utilizat 365 de zile pe an, indiferent de vreme. Un acoperiş retractabil va proteja spectatorii şi terenul.

Huliganii au interzis pe Arena Naţională. Când cumperi biletul, dai şi CNP-ul. Iar tichetul va avea un cod de bare ce va fi scanat la intrare. Aşa se va ştii, în orice moment, cine, unde stă şi ce face. Camerele de supraveghere care împânzesc arena disting inclusiv culoarea ochilor spectatorilor.

În doar 20 de minute, toţi cei 55.000 de spectatori pot intra pe stadion, iar evacuarea de urgenţă se poate face în numai opt minute. Şapte puncte de prim ajutor sunt amenajate în interiorul Arenei. Cine vine la meci sau la concert va găsi 62 de chioşcuri de unde îşi poate lua băuturi răcoritoare sau sandvişuri. Stadionul va avea şi restaurant şi săli de conferinţe.

De la vestiare pân
ă la loja VIP, totul a fost lucrat cu maximă atenţie la detalii.
 


×
Subiecte în articol: stadion National Arena
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close