Antena 3 CNN Sport Off Sport Suporterul care l-a lovit pe Galamaz a părăsit penitenciarul după trei luni de detenţie. Patru ani are interzis pe stadioane

Suporterul care l-a lovit pe Galamaz a părăsit penitenciarul după trei luni de detenţie. Patru ani are interzis pe stadioane

Suporterul care l-a lovit pe Galamaz a părăsit penitenciarul după trei luni de detenţie. Patru ani are interzis pe stadioane
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Feb 2012   •   20:41

Suporterul ploieştean condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru că l-a lovit pe jucătorul stelist George Galamaz a părăsit, joi seară, Penitenciarul Mărgineni, după trei luni şi zece zile de arest, informează Mediafax.
   
Dragoş Petruţ Enache, suporterul echipei Petrolul Ploieşti, condamnat, joi, la trei ani de închisoare cu suspendare, a părăsit, în cursul serii, cu puţin înaintea orei 19:00, Penitenciarul Mărgineni.
   
Enache a fost eliberat după trei luni şi zece zile de arest, în condiţiile în care sentinţa pronunţată, joi, de Tribunalul Prahova dispune punerea sa de îndată în libertate.
   
Suporterul a fost aşteptat la poarta închisorii de către familie şi câţiva prieteni, aceştia îndreptându-se către Ploieşti.
   
Potrivit sentinţei pronunţate joi de Tribunalul Prahova, lui Dragoş Enache i se interzice accesul la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de patru ani, de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti.
   
Sentinţa Tribunalului Prahova poate fi atacată cu apel în termen de zece zile.
   


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close