Antena 3 CNN Sport Off Sport Suporterul care l-a lovit pe George Galamaz, trimis în jdecată pentru deţinere de droguri şi lovire

Suporterul care l-a lovit pe George Galamaz, trimis în jdecată pentru deţinere de droguri şi lovire

Suporterul care l-a lovit pe George Galamaz, trimis în jdecată pentru deţinere de droguri şi lovire
de N.B.    |    19 Dec 2011   •   12:24

Suporterul, care l-a lovit pe fotbalistul George Galamaz în timpul meciului Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti, a fost deferit justiţie de către procurorii DIICOT, urmând a fi judecat în stare de arest preventiv, informează Mediafax.

Dragos Petruţ Enache, în vârstă de 25 de ani, a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, deţinere de droguri de mare risc pentru consumul propriu şi lovire sau alte violenţe.

Conform procurorilor, Enache, care anterior consumase ecstasy - drog de mare risc, a pătruns pe gazon şi l-a lovit  cu pumnul, în zona feţei, pe unul dintre jucătorii echipei FC Steaua, Galamaz suferind leziuni pentru a căror vindecare a necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Jucătorul a fost în imposibilitate de a mai continua partida de fotbal, motiv pentru care arbitrul a dispus oprirea meciului şi evacuarea celor 14.000 de spectatori.

Urmare acestui incident, din cauza violenţei cu care s-a manifestat inculpatul, s-a creat panică în rândul suporterilor, fiind tulburate grav liniştea şi ordinea publică

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close