Antena 3 CNN Sport Off Sport Un jucător al lui Palmeiras, atacat în plină stradă de fanii propriei echipe

Un jucător al lui Palmeiras, atacat în plină stradă de fanii propriei echipe

Un jucător al lui Palmeiras, atacat în plină stradă de fanii propriei echipe
de M.T.    |    13 Oct 2011   •   11:03

Violenţa din fotbalul sud-american a mai făcut o victimă. Este vorba despre Joao Vitor, jucătorul echipei braziliene Palmeiras, atacat în plină de stradă de proprii fani, nemulţumiţi de ultimele rezultate înregistrate de formaţia lor favorită.

Incidentul a avut loc în apropierea stadionului echipei, mijlocaşul de 22 de ani, care, culmea, este doar rezervă la Palmeiras, suferind câteva răni minore şi având nevoie de o scurtă vizită la spital.

Avocatul clubului, Andre Sica, a declarat pentru o televiziune locală că Joao Vitor a fost luat la întrebări de fanii nemulţumiţi, dialogul degenerând rapid într-o confruntare fizică. Fotbalistul era însoţit de câţiva prieteni, aceştia fiind implicaţi şi ei în scandal, înainte ca poliţia să intervină, fără a opera însă vreo arestare.

De opt ori campioană a Braziliei, Palmeiras, care este antrenată de fostul câştigător al Cupei Mondiale cu echipa naţională, Luiz Felipe Scolari, se află doar pe poziţia a noua, reuşind să câştige un singur meci din ultimele nouă.

 

×
Subiecte în articol: Brazilia violenta agresiune
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close