Antena 3 CNN Sport Off Sport Un jucător de rugby din Africa de Sud a măcelărit trei bărbaţi care i-au violat fiica

Un jucător de rugby din Africa de Sud a măcelărit trei bărbaţi care i-au violat fiica

Un jucător de rugby din Africa de Sud a măcelărit trei bărbaţi care i-au violat fiica
31 Mar 2011   •   16:01

Un fost jucător de rugby din Africa de Sud a fost arestat după ce a măcelărit cu un topor trei oameni pe care i-a bănuit că i-au violat fiica, incident în urma căruia aceasta a fost infectată cu virusul HIV. Alte două persoane au fost atacate de bărbatul de 34 de ani dar au reuşit să scape cu viaţă.

Sportivul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, în conformitate cu legile din Africa de Sud, nu a avut niciun motiv rasial pentru gestul său, a ţinut să menţioneze şeful poliţiei, care a adăugat că bărbatul reţinut este de culoare. Presa locală a aflat numele acuzatului, dar a decis să nu-l facă public până în momentul în care procesul va începe.

Poliţia a anunţat că bărbatul a fost reţinut marţi dimineaţă, în locuinţa sa din Durban, unde au fost descoperite haine pline de sânge şi un topor de 40 de cm, care se bănuieşte că ar fi arma crimei.

Atunci când l-am ridicat, am descopeit un topor, despre care credem că este arma crimei, haine pline de sânge şi o maşină pe care suspectul probabil că a închiriat-o pentru a-şi urmări victimele În acest moment, este reţinut”, a declarat Vincent Mdunge, purtător de cuvânt al poliţiei.

Conform informaţiilor, doi dintre bărbaţii ucişi au fost pur şi simplu decapitaţi, capul uneia dintre victime fiind găsit la mai mult de o milă distanţă de corpul său. Alţi doi bărbaţi au declarat că au fost atacaţi şi că au scăpat cu greu de furia fostului rugbyst.

A oprit maşina şi a coborât având în mână o pungă de plastic, în care credeam că are un pistol. Apoi a scos toporul. M-am ferit şi m-a tăiat pe stomac. În acel moment, am început să fug în afara drumului, în timp ce el mă urmărea şi continua să mă înjure, urlând că i-am infectat fiica cu HIV. În cele din urmă, a renunţat şi s-a întors la maşina lui”, a povestit unul dintre supravieţuitori.

Bărbatul, acuzat de triplă omucidere, va apărea în faţa judecătorilor astăzi.

×
Subiecte în articol: topor Africa de Sud
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close