Antena 3 CNN Sport Off Sport Victor Ponta l-a înfruntat pe Gheorghe Mureşan într-un meci de baschet, la Washington

Victor Ponta l-a înfruntat pe Gheorghe Mureşan într-un meci de baschet, la Washington

Victor Ponta l-a înfruntat pe Gheorghe Mureşan într-un meci de baschet, la Washington
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.T.    |    22 Oct 2013   •   09:25

Aflat într-o vizită oficială în Statele Unite, premierul Victor Ponta a găsit timp şi pentru relaxare.

Oficialul român nu a ratat ocazia de a-l întâlni pe Gheorghe Mureşan, fost jucător în NBA, la Washington Bullets (în prezent, Washington Wizards), cei doi fiind adversari într-un inedit meci de baschet.

Partida a avut loc pe un teren de antrenament al echipei Washington Wizards, situat în clădirea Verizon Center, din cele două echipe făcând parte şi reprezentanţi ai mass-media.

Meciul a fost câştigat de echipa condusă de Victor Ponta, din care a făcut parte şi fiul lui Ghiţă Mureşan.

Ponta şi Mureşan şi-au amintit că au fost adversari în meciuri oficiale pe terenul de baschet, în 1986, în cadrul unui cantonament la Mangalia şi, în 1989, în cadrul unui turneu organizat la Sibiu, Mureşan fiind atunci jucătorul celor de la Universitatea Cluj, iar Ponta al echipei Steaua Bucureşti.

„Cea mai grea «înfruntare" în America am avut-o cu Ghiţă Mureşan! A rămas acelaşi om extraordinar cu care mă luptam în 1989 pentru titlul naţional la baschet! Şi este extrem de iubit şi respectat aici! Mă mândresc foarte mult că sunt compatriot şi prieten cu «Big Ghita»!”, a scris premierul pe contul său de Facebook, unde a postat o fotografie alături de fostul star NBA.



„Premierul arată foarte bine pe teren. A jucat împotriva presei şi trebuia să dea tot ce are mai bun. A jucat foarte bine", a declarat Mureşan la sfârşitul meciului, potrivit Agerpres.

Ghiţă Mureşan i-a oferit lui Victor Ponta, în semn de bun venit, şi un tricou de al său de competiţie cu numărul 77, în timp ce premierul i-a mulţumit şi a răspuns cu un pachet cu produse bio româneşti, printre care s-au numărat borcane cu gem de fructe şi o sticlă de vin.



×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta Washington
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close