Antena 3 CNN Sport România, o nouă victorie în fața Elveției! Naționala de handbal feminin a câștigat primul meci de la Trofeul Carpați

România, o nouă victorie în fața Elveției! Naționala de handbal feminin a câștigat primul meci de la Trofeul Carpați

Echipa națională de handbal feminin a câștigat prima partidă de la Trofeul Carpați, după ce a învins Elveția.

România, o nouă victorie în fața Elveției! Naționala de handbal feminin a câștigat primul meci de la Trofeul Carpați
Sursa foto: nationaladehandbal | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2023   •   20:35

Echipa națională de handbal feminin a câștigat, joi, prima partidă a turneului de la Bistrița, învingând Elveția cu 33-28 (20-11). 

În primele 30 de minute, tricolorele au marcat 20 de goluri, evoluând bine pe ambele faze, atât în atac, cât și în defensivă, unde au primit doar 11 goluri.

S-au remarcat toate cele patru portărițe din lot, Ciucă, Șerban, Hosu și Dumanska, antrenorul Florentin Pera având o sarcină dificilă în a alege portarul pe care îl va lăsa acasă, în vederea Campionatului Mondial.

Andreea Popa a fost declarată jucătoarea meciului din naționala României, cu 5 goluri și 4 pase de gol, dar și cu o contribuție importantă în defensivă.

Citește și: Frumusețea Brașovului, promovată la BBC. Videoclipul spectaculos al lui Charlie Ottley: "Un oraș vechi, plin de istorie și cultură"

Crina Pintea și Eliza Buceschi au marcat câte 6 goluri, fiind golgheterele echipei tricolore.

Vineri, România joacă în compania reprezentativei Portugaliei, de la ora 19:30, urmând ca sâmbătă să joace cu Austria, de la ora 17:30, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: handbal feminin victorie Elvetia
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close