Antena 3 CNN Sport Salariu record pe care îl va primi Adrian Mutu pentru SuperLiga, ca antrenor la CFR Cluj

Salariu record pe care îl va primi Adrian Mutu pentru SuperLiga, ca antrenor la CFR Cluj

Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon şi are drept obiectiv primele două locuri. În această perioadă, antrenorul va câștiga un salariu de trei ori mai mare față de cel primit a Rapid.

Salariu record pe care îl va primi Adrian Mutu pentru SuperLiga, ca antrenor la CFR Cluj
Sursa foto: Instagram | adrian10mutu
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2024   •   23:28

Adrian Mutu a preluat echipa de fotbal CFR Cluj, devenind totodată cel mai bine plătit antrenor din SuperLiga. Patronul CFR Cluj a transmis că abia așteaptă să-l vadă pe Adi Mutu muncind și făcând performanță la echipa sa, în timp ce noul antrenor spune că "Gruia îi va deveni acasă".

"Am început un nou capitol, o nouă poveste în care determinarea și devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoștințele acumulate atât ca jucător cât și ca tehnician în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani. 

Sunt mândru și onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia îmi va deveni acasă", a spus Mutu, într-un scurt filmuleț apărut pe pagina de Facebook a grupării ardelene.

Adrian Mutu va avea un salariu record pentru SuperLiga României. El, dar şi staff-ul său, vor încasa lunar 35.000 de euro de la CFR Cluj

×
Subiecte în articol: salariu mare Adrian Mutu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close