Antena 3 CNN Sport Tenis Antrenorul Simonei Halep, explicații după atacul de panică al tenismenei la Roland Garros

Antrenorul Simonei Halep, explicații după atacul de panică al tenismenei la Roland Garros

Simona Halep a pierdut meciul din turul 2 al Grand Slam-ului de la Paris, după ce a suferit un atac de panică. La scurt timp, antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a dat explicații cu privire la acest incident.

Antrenorul Simonei Halep, explicații după atacul de panică al tenismenei la Roland Garros
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    28 Mai 2022   •   21:10

Potrivit antrenorului, Simona Halep și-a revenit în aproximativ o oră după ce a făcut atacul de panică în timpul meciului de tenis contra chinezoaicei Qinwen Zheng.

”Da, Simona se simte excelent! Bineînțeles că este nemulțumită de rezultat și de ceea ce s-a întâmplat, dar la o oră după meci a fost ok. Lăsăm în urmă ce s-a întâmplat și suntem gata să reîncepem treaba, pentru că e nevoie de multă muncă pentru a obține rezultate”, a explicat Patrick Mouratoglou într-un live pe Instagram, potrivit gandul.ro.

Simona Halep, atac de panică în turul 2 la Roland Garros. Campioana noastră a fost eliminată

Simona Halep a pierdut meciul din turul 2 al Grand Slam-ului de la Paris. La conferința de presă, sportiva a explicat care au fost cauzele eșecului surprinzător.

Campioana noastră a câștigat primul set al partidei împotriva chinezoaicei Qinwen Zheng. Le-a pierdut, în schimb, pe următoarele două categoric.

În setul decisiv, Halep a cerut intervenția medicilor. Tenismena dădea semne că nu se simte prea bine. 

După meci, la conferința de presă, ea a explicat că a suferit un atac de panică, situație cu care nu s-a mai întâlnit până acum. Simona a explicat că ar putea să fie vina presiunii mult prea mari. 

”A fost doar un meci de tenis, trebuie să trec peste. M-am antrenat bine, am început bine, dar m-am panicat, nu știu de ce s-a intamplat, nu a existat un motiv pentru care să am acest atac, nu am astfel de atacuri de obicei, dar s-a întamplat acum. Se poate să fie pus prea multă presiune pe mine și de-aceea să se fi întâmplat. Am muncit foarte mult în ultima perioadă, de când am început cu Patrick, îmi doresc foarte mult să reușeșec și poate și asta a contribuit. Mai am chestia asta, când îmi doresc foarte mult să nu pot să-mi dau drumul, să fiu eu.

O să fie bine, o să muncesc în continuare și o să vedem ce o să se întample. Nu a fost despre tenis, poate presiunea celor 2 ani grei pentru toată lumea, accidentările de anul trecut, au fost multe momente grele și poate creierul a intrat în panică.

Cred că mâine o să fiu mai puternica decât azi, nu sunt speriată. Joc foarte bine la antrenamente și probabil că am pus o presiune prea mare, o săîncerc să o gestionez mai bine"a declarat Halep.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros Atac de panica
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close