Antena 3 CNN Sport Tenis Aplauze pentru Djokovic la ieșirea din aeroport, zeci de fani l-au așteptat

Aplauze pentru Djokovic la ieșirea din aeroport, zeci de fani l-au așteptat

Novak Djokovic a aterizat pe aeroportul din Belgrad. Zeci de fani l-au așteptat scandându-i numele.

Aplauze pentru Djokovic la ieșirea din aeroport, zeci de fani l-au așteptat
Sursa foto: Twitter/capiflores
de Andreea Borboros    |    Alexandra Ionescu    |    17 Ian 2022   •   14:13

Pe aeroportul din Belgrad este nebunie: zeci de fani scandează numele lui NOLE, și cântă imnul special compus pentru el. Dokovic se întoarce acasă ca un erou. Susținătorii sportivului poartă steagurile Serbiei și își așteaptă idolul. 

În aeroport sunt și multe echipaje de poliție, care, cel mai probabil, îl vor escorta pe tenismen.

Oamenii sunt extrem de supărați din cauza tratamentului la care a fost supus sportivul, mai ales în ceea ce privește zilele pe care acesta le-a petrecut în hotelul pentru imigranți. De asemenea, tot scandalul cu viza, faptul că nu i s-a permis să joace, pentru că nu este vaccinat și apoi expulzarea, toate acestea i-au supărat pe susținătorii lui. 

Compozitorul care a scris imnul pe care îl scandează mulțimea de oameni de pe aeroport, s-a declarat înfuriat de ceea ce a trăit numărul 1 mondial, și a spus că dacă ar fi după el, ar declara război Australiei, pentru că este rușinos ca această țară să își bată joc de tot ce a făcut Nole Djokovic de-a lungul carierei sale. 

Cu această expulzare din Australia, Djokovic a înregistrat un eșec major în încercarea de a câștiga al 21-lea titlu record de Grand Slam.

Acum are și de plătit cheltuielile de judecată: 500.000 de dolari australieni, adică 438.000 de euro.

Ieri, președintele Serbiei a ieșit și a făcut o declarație publică la puțin timp după anunțarea deciziei prin care a susținut faptul că Nivak Djokovic a fost hărțuit de autoritățile din Australia, și că dacă ar fi fost clare regulile de la început, Novak Djokovic nu s-ar fi supus el însuși la un asemenea tratament, și n-ar mai fi încercat să ajungă să joace la Australian Open. 

Nole Djokovic a spus că nu va contesta decizia, lucru ce s-a și confirmat. 

Djokovic a plecat din aeroport, fără a se opri la fanii care îl așteptau. Nu se cunosc motivele pentru care Nole a ales să nu stea de vorbă cu susținătorii săi. 

La auzirea acestei vești, oamenii strânși în aeroport s-au declarat dezamăgiți că nu au apucat să îl vadă, mai ales că zilele trecute toată Serbia a stat cu sufletul la gură așteptând deznodământul ”scandalului” Djokovic.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close