Antena 3 CNN Sport Tenis David a dat de zgură cu Goliat, la Roland Garros: Cibulkova ? Sharapova 6-0, 6-2

David a dat de zgură cu Goliat, la Roland Garros: Cibulkova ? Sharapova 6-0, 6-2

David a dat de zgură cu Goliat, la Roland Garros: Cibulkova ? Sharapova 6-0, 6-2
02 Iun 2009   •   20:29

Jucătoarea Dominika Cibulkova din Slovacia, cap de serie numărul 20, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros, după ce a oprit-o pe Maria Sharapova fără mari bătăi de cap, scor 6-0, 6-2.

Maria Sharapova, aflată la al doilea turneu după nouă luni de absenţă din cauza unei accidentări la umăr, nu a părut nicio clipă că ar putea să o învingă pe adversara ei, cu 27 de centimetri mai scundă! Cibulkova, în vârstă de 20 de ani, a câştigat primele 11 game-uri ale întâlnirii şi Sharapova a reuşit să revină în joc după ce a salvat o minge de meci.

Fosta tenismană numărul unu în lume, care a căzut până pe locul 102 în clasamentul WTA, a reuşit însă doar să o reţină pe Cibulkova în joc câştigând două jocuri şi salvând alte trei mingi de meci, pierzând în cele din urmă după o oră şi 15 minute de joc.

Cibulkova o va întâlni în semifinale pe Dinara Safina, favorita turneului, care a revenit în partida cu tânăra Victoria Azarenka din Belarus şi s-a impus cu 1-6, 6-4, 6-2. ?Am avut multe ocazii să mă impun, dar nu am profitat de ele. Dinara a jucat bine în momentele cheie. Trebuie să învăţ să joc mai bine data viitoare?, a declarat Azarenka la final.

Partidele care vor determina celelalte două semifinaliste se vor disputa miercuri. Sorana Cîrstea o întâlneşte pe Samantha Stosur, în timp ce Svetlana Kuznetsova va juca împotriva Serenei Williams.

Antena3.ro

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close