Antena 3 CNN Sport Tenis Dulgheru şi Hănescu s-au calificat în turul al II-lea la Roland Garros

Dulgheru şi Hănescu s-au calificat în turul al II-lea la Roland Garros

Dulgheru şi Hănescu s-au calificat în turul al II-lea la Roland Garros
Sursa foto: alexandra dulgheru
25 Mai 2010   •   09:16

România va avea doi reprezentanţi în turul al II-lea al Roland Garros, după ce Alexandra Dulgheru şi Victor Hănescu au obţinut luni calificarea în al doilea tur. Dulgheru, recent încununată campioană la Varşovia, a treuct în trei seturi de Lucie Hradecka din Cehia, în timp ce Victor Hănescu a treuct în patru acte de spaniolul Oscar Hernandez.
Alexandra Dulgheru, cap de serie numărul 31 la turneul de la Paris, a trecut de sportiva cehă Lucie Hradecka cu destulă greutate, impunându-se în setul al treilea după ce în primele două a avut reale probleme. Scorul partidei a fost 7-6 (7/1), 4-6, 6-3, Dulgheru fiind nevoită să revină în setul decisiv după ce câştigase la tie-break primul act şi îl cedase cu greu pe al doilea. Următoarea adversară a româncei va fi Timea Bacsinszky din Elveţia.
Victor Hănescu va juca şi el în turul al doilea al Roland Garros după o victorie obţinută cu scorul de 6-1,1-6, 6-4, 6-3 împotriva ibericului Oscar Hernandez. În turul doi, românul aflat pe locul 32 ATP îl va întâlni pe Yuri Schukin din Kazakhstan.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close