Antena 3 CNN Sport Tenis Greșeala de acum trei ani pe care Simona Halep nu vrea să o mai facă la finala Roland Garros

Greșeala de acum trei ani pe care Simona Halep nu vrea să o mai facă la finala Roland Garros

Greșeala de acum trei ani pe care Simona Halep nu vrea să o mai facă la finala Roland Garros
de M.Z.    |    09 Iun 2017   •   18:28

Simona Halep a dezvăluit, vineri, ce face până la ora finalei turneului de la Roland Garros, pe care o va juca mâine, de la ora 16.00, cu letona Jelena Ostapenko, potrivit Adevărul.ro.

"Acum trei ani aveam foarte mulţi oameni în jurul meu, cam 50, familie, prieteni, foarte multe persoane. Acum vreau să mă izolez, vreau să urmez acceaşi rutină ca în fiecare meci de până acum de la Paris. Nu mă gândesc că e o finală, ci doar un meci normal. (...)

Acest meci e foarte important pentru mine şi nu ascund că aduce o greutate pe umerii mei, dar va fi ceva frumos, dacă voi reuşi să câştig. Nu vreau să pun prea multă presiune pe mine. Am văzut cum e să joci cu presiune, iar acum nu am nevoie de ea", a declarat Halep, la Paris.

Simona Halep s-a calificat joi în finala Roland Garros. Jucătoarea română, numărul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova (Cehia), numărul trei WTA, joi, în semifinale, cu 6-4, 3-6, 6-3. 

×
Subiecte în articol: izolare Roland Garros Simona Halep
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close