Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, mărturisire emoționantă după ce a pierdut finala Roland Garros: „Am simțit că vine sfârşitul lumii”

Simona Halep, mărturisire emoționantă după ce a pierdut finala Roland Garros: „Am simțit că vine sfârşitul lumii”

Simona Halep, mărturisire emoționantă după ce a pierdut finala Roland Garros: „Am simțit că vine sfârşitul lumii”
11 Iun 2017   •   18:31

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminică după-amiază, la întoarcerea la Bucureşti după participarea la Roland Garros, că nu a mai avut dureri la gleznă, acolo unde a suferit o ruptură de ligament, precizând că speră să poată juca la turneul de la Birmingham (19-25 iunie).

"Cu glezna încă nu ştiu cum e, voi face din nou un control, dar mă simt bine. Nu am mai avut dureri, sper să fie OK. Nu am obiective momentan, vreau doar odihnă. Am jucat sezonul de zgură până la final, e greu să spun acum. Sper să fiu aptă să mă duc la Birmingham şi să fac o treabă bună", a spus ea.

Întrebată dacă ia în calcul să nu joace la Birmingham, Halep a răspuns: "Da, e posibil".

Jucătoarea română a menţionat că nu se gândeşte la faptul că o victorie în turneul de la Birmingham i-ar putea aduce locul 1 mondial. "Astea sunt statistici pe care eu nu le analizez. Dacă va veni ziua în care voi fi numărul 1, bine, dar momentan vreau să mă odihnesc ca să fiu 100%. Pentru mine urmează acum o pauză şi după aceea turneele pe iarbă. Nu ştiu însă unde voi juca", a precizat Halep.

Simona Halep s-a întors duminică după-amiază de la Paris, ea fiind aşteptată la Aeroportulul Henri Coandă de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, precum şi de antrenoarea echipei de Fed Cup, Alina Tecşor. La ieşire, câţiva pasageri i-au scandat numele şi i-au solicitat autografe.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului. Halep a condus cu 1-0 la seturi, a avut 3-0 în setul al doilea şi 3-1 în decisiv, dar nu a reuşit să îşi păstreze acest avantaj şi s-a înclinat după o oră şi 59 de minute.

Jucătoarea română a ratat pentru a doua oară titlul la Roland Garros, după ce în 2014 a fost întrecută în ultimul act de rusoaica Maria Şarapova, cu 6-4, 6-7, 6-4.

Halep, care de luni va fi numărul doi mondial, s-a ales cu 1.060.000 euro şi 1.300 de puncte WTA, iar câştigătoarea a fost recompensată cu 2.100.000 euro şi 2.000 de puncte WTA.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close