Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Patronul Asesoft, despre pierderea Cupei României: „Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul”

Patronul Asesoft, despre pierderea Cupei României: „Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul”

Patronul Asesoft, despre pierderea Cupei României: „Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul”
21 Apr 2011   •   12:51

Seria de stenograme care îi are ca protagonişti pe Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vântu dezvăluie şi evenimente care au legătură cu sportul. Mai exact, cu echipa Asesoft Ploieşti, cea care a dominat autoritar baschetul românesc în ultimii ani. Întreaga discuţie a pornit de la faptul că ploieştenii au ratat câştigarea Cupei României.

Am pierdut Cupa României, motiv pentru care sunt sunt (…?..).. că n-am trecut de semifinale…”, îi spune Ghiţă lui Vântu, o altă voce ironizându-l pe patronul celor de la Asesoft: „Dac-ai mâncat bătaie cu tot cu arbitrii, cu aranjamente şi tot ai mâncat bătaie..”.

Răspunsul lui Ghiţă este halucinant, dezvăluind practic sistemul după care funcţionează baschetul românesc: „Au aranjat şi-ăia de la Mediaş şi au bani mulţi, un milion trei sute bugetu’ anu’ ăsta. Bagă de cinci ani şi ei. Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul. N-am făcut-o anapoda

Vezi toate stenogramele dintre Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vântu pe Pagina de media

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close