Antena 3 CNN Timp liber Cum faci să te simți ca într-un conac într-o casă de doar 50 mp - FOTO

Cum faci să te simți ca într-un conac într-o casă de doar 50 mp - FOTO

Cum faci să te simți ca într-un conac într-o casă de doar 50 mp - FOTO
02 Feb 2016   •   21:10

Pentru temerarii care viseaza la o viata mai curata si mai simpla macar in weekenduri, pentru cei carora le este dor de copilaria petrecuta la bunici, pentru cei care muncesc din greu pentru bani si simt nevoia unei evadari din rutina, aceasta casa sper sa fie un imbold, scrie casesicalatorii.ro.

Are in jur de 50 de metri patrati, doar atat, si este construita exclusiv din materiale naturale, usor reciclabile, pentru ca proprietarii si-au dorit sa o integreze perfect in natura. Desi se afla in America, are si o microferma in care cresc gaini pentru oua si carne, un atelier pentru preparat branza, unt si smantana din laptele cumparat de la vecini, cativa stupi pentru miere si, cum altfel, o gradina de zarzavaturi.


foto: casesicalatorii.ro

Proprietatea aceasta este situata pe o insula, Sauvie Island, la 15 minute de mers cu masina de orasul Portland din Oregon. Este o insula pe care nu veti gasi zgarie-nori, fabrici, uzine, poluare. Ci doar microferme de tipul acesteia, case traditionale, simple si frumoase, plaje salbatice, trasee pentru biciclete, multa verdeata si multe flori. Este o asezare idilica, un fel de gura de oxigen pentru orasenii istoviti de munca la birou, pentru cei care isi doresc sa munceasca, dar in aer liber.

 

GALERIE FOTO


×
Subiecte în articol: casa
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close