Antena 3 CNN Timp liber Film A apărut trailerul de la Sparkle, ultimul film în care a jucat Whitney Houston

A apărut trailerul de la Sparkle, ultimul film în care a jucat Whitney Houston

A apărut trailerul de la Sparkle, ultimul film în care a jucat Whitney Houston
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    03 Apr 2012   •   22:07

Fanii regretatei Whitney Houston o pot admira, curând, în ultimul ei film Sprakle, al cărui trailer a fost lansat luni. Artista străluceşte în rolul unei mame cu trei fiice pasionate de muzică, dornice de succes, dar care au şi probleme cu drogurile.

Această scenă a fost filmată cu câteva luni înainte ca Whitney Houston să moară. Întregul film a fost gata cu trei luni înainte de tragedie, atunci când artista era în plină formă. Jucase excepţional rolul mamei a trei fete cu voci de aur, care vor să ajungă cineva în muzică.

Artista a regăsit în film o parte importantă din viaţa ei. Nu doar muzica şi familia, ci şi problemele cu drogurile de care suferă personajele sau ambiţiile prea mari.

Pentru Whitney Houston, Sparkle trebuia să fie relansarea în lumea filmului. A devenit, în schimb, ultima ei apariţie. Pelicula va fi lansată în Statele Unite, în luna august, iar moartea artistei pare să fi fost un bun instrument de marketing. Sparkle se anunţă un succes de casă.

Legedendara cântăreaţă Whitney Houston a murit pe 12 februarie. Ulterior, medicii legişti au anunţat cauzele morţii artistei - înec, probleme cu inima şi consum de cocaină.




×
Subiecte în articol: Whitney Houston film deces moarta droguri
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close