Antena 3 CNN Timp liber Film Actorul Hugh Grant a ajuns la Urgenţe din cauza unor probleme de sănătate

Actorul Hugh Grant a ajuns la Urgenţe din cauza unor probleme de sănătate

Actorul Hugh Grant a ajuns la Urgenţe din cauza unor probleme de sănătate
Sursa foto: Foto: socialitelife.com
24 Mar 2011   •   13:00

Cunoscutul actor britanic Hugh Grant a ajuns în noaptea de marţi la Urgenţe într-un spital din Londra, din cauză că se simţea ameţit, respira greu şi avea stări de leşin, relatează thisislondon.co.uk.

În ciuda notorietăţii sale, acesta a refuzat să cheme Salvarea deoarece nu a vrut să irosească timpul paramedicilor şi a aşteptat politicos câteva ore în spital, până când medicii s-au putut ocupa de el.

Purtătorul său de cuvânt nu a făcut nici o declaraţie privitoare la starea de sănătate a lui Grant, dar se ştie că actorul a fost trimis acasă mai târziu în aceeaşi noapte şi în prezent primeşte îngrijiri la domiciliu.

Britanicul în vârstă de 50 de ani este ambasador al organizaţiei de caritate pentru bolnavii de  cancer, "Marie Curie". Mama sa a murit de cancer pancreatic în 2001.

Povestind despre ultimele zile din viaţa acesteia, actorul s-a declarat foarte mulţumit de serviciile medicale din Marea Britanie.

"Asistentele s-au purtat fantastic, atât cele din sistemul de sănătate public cât şi cele din Centrul 'Marie Curie', care îşi dedică întreaga viaţă vegheatului în întuneric la căpătâiul muribunzilor", a afirmat Grant.
 



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close