Antena 3 CNN Timp liber Film Carla Bruni a primit un rol în serialul C.S.I.

Carla Bruni a primit un rol în serialul C.S.I.

Carla Bruni a primit un rol în serialul C.S.I.
10 Aug 2010   •   14:08

Producătorii serialului american poliţist CSI i-au oferit primei doamne a Franţei, Carla Bruni, un rol într-unul dintre episoade, după ce aceasta le-a scris directorilor de la Hollywood că este un mare fan al show-ului. ?Carla Bruni ne-a scris pentru a ne spune că adoră serialul. Prin urmare, am fi încântaţi să-i oferim un rol în pelicula CSI care va fi filmată în Franţa?, a declarat Carol Mendolson, unul dintre producătorii seriei.

Carol ar putea regreta decizia după ce s-a aflat că doamna Bruni-Sarkozy a avut nevoie de 35 de duble pentru o scenă bună, într-un rol obţinut de aceasta în cel mai nou film al lui Woody Allen, Midnight in Paris, scrie telegraph.co.uk.

Potrivit martorilor, ea a fost nevoită să filmeze atât de multe duble deoarece se uita direct la cameră, lucru care nu l-a încântat pe Woody.

?Scena ar fi trebuit să fie simplă, însă ea a vrut să o transforme într-una importantă. De aceea a trebuit să o filmeze de mai multe ori?. Carla Bruni interpretează rolul unui custode de muzeu în acest film, care prezintă povestea unui cuplu în vacanţă la Paris.

Vorbind despre rol, Bruni a spus anul trecut că se aşteaptă la o experienţă memorabilă, însă a declarat că nu se consideră o actriţă înnăscută. ?Nu sunt actriţă. Poate voi fi complet fără speranţă însă nu pot rata o asemenea şansă?, a spus Carla Bruni.

Trailer C.S.I. - seria 10

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Carla Bruni
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close