Antena 3 CNN Timp liber Film Continuarea filmului „X-Men: First Class” se anunţă a avea o poveste inteligentă

Continuarea filmului „X-Men: First Class” se anunţă a avea o poveste inteligentă

Continuarea filmului „X-Men: First Class” se anunţă a avea o poveste inteligentă
21 Noi 2011   •   15:05

„Regizorul are o idee grozavă pentru povestea filmului. Nu vă pot spune şi care este aceasta, mai ales că ea ar putea suferi modificări, însă ar putea ieşi ceva cu de-a dreptul inteligent din toată treaba asta”, a declarat actorul James McAvoy, interpretul lui Charles Xavier, despre noua peliculă a seriei, într-un interviu acordat site-ului Collider.com.

În ceea ce priveşte personajul lui McAvoy, acesta va avea mari probleme de rezolvat. „A ajuns să fie paralizat într-un scaun cu rotile şi a fost trădat de persoana la care ajunsese probabil să ţină mai mult decât la oricine altcineva, şi tocmai acea persoană este şi cauza suferinţei sale fizice”, a mai adaugat actorul.

Pe lângă proiectul „X-Men”, James McAvoy mai are şi alte roluri: îi va da glas personajului Arthur, din animaţia „Arthur Christmas/Marea cursă de Crăciun”, film ce va fi lansat pe 25 noiembrie în România, şi va apărea în alte două filme de acţiune: „Welcome to the Punch” (scris şi regizat de Eran Creevy) şi „Trance” (regizat de Danny Boyle).


×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close